♔2014, We're comingggg! ♔
Saturday, 28 December 2013 | 9:18:00 pm | 2 Love Drops
Bismillah. Assalamualaikum semuaaaa. Hmmm. Sekolah dah nk buka dah. Macam mana ni. Fatin tak sedia lg nk sekolah laa. I'll gonna miss my parents so much. Entahla. Macam hambar je nk masuk tahun baru ni. Org lain suka suka boleh jumpa kawan. Memangla best boleh jumpa kawan. Tp kalau dah selalu tak sihat, mcm mana nk duduk hostel tuuu. Hmm. Ya Allah. Sembuhkanlah aku.

Okay. Talking about sch, korang dah beli semua dah barang sekolah? Dah ready dah nk masuk sekolah? Dah ready untuk sambung belajar balik? Dah siap ke kerja 'CUTI TERANCAM'? Haha. Kidding. For murid tahun 6 yg dapat tawaran masuk SBP tuu, jgn lepaskan peluang yeee. Terima je tawaran tu, belajar elok2. And for those yg tak dapat, takpe. Adalaa tu kot rezeki kat lainn. Sokay, skolah kat mana mana pun sama jelaaa. Atas kita laa pulak nk blajar rajin ke tak. Yg penting, usaha tu mesti ada. Okay?

Haaaaa. Nanti buka skolah, azam untuk blajar rajin rajin tau. Jgn memalas. Buat kerja skolah sampai siap. Jgn suka tangguh kerja. Nanti susah. For those yg main sukan pape, nk main tu boleh. tp jangan sampai abaikan pelajaran pulak yee. Pandai pandai sendiri laa manage your time properly ok. Mana nk main, mana nk buat homework kan.

For those yg berazam nk berubah ke apeke, teruskan. Semoga Allah memudahkan jalan korang. Bagus. Keep it up. Jgn putus asa. Niat biar ikhlas. Baru berjaya, In Shaa Allah. Azam tu biar berazam untuk tunaikan azam kita tu. Jgn azam saje jeee. Tertunaikan sikit je pun takpe. MAN JADA WAJADA.

So, Fatin wish goodluck in your life untuk tahun baru ni. Untuk muslimat, jaga maruah awk, jaga maruah keluarga awk, jaga diri untuk bakal suami awk. Untuk semua, jaga diri, belajar rajin2. In Shaa Allah Fatin doakan. Kita sama sama doakan ok. And Fatin harap korang pun doakan untuk Fatin jgk. Ameennn. Okay. Last words, jaga hati, jaga iman. Istiqamah in making something. May Allah helps you in your way to success. Qawi lillahitaala. Assalamualaikum :)

Hearts, Fatin Izyani

♥ Past